We kunnen weer door in 2022!

23 maart 2022
We kunnen weer door in 2022!

EINDELIJK! Na 2 jaar uitstel door Corona kunnen we weer!

Op vrijdag 17 juni organiseert de Eric Braamhaar Foundation weer het jaarlijkse voetbaltoernooi, ook dit jaar vindt dit weer plaats bij RKSV de Zweef in Nijverdal.

Met 17 deelnemende teams kunnen wij er weer een sportieve, maar vooral ook gezellige dag van maken! In totaal zullen ongeveer 150 voetballers/voetbalsters met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking deelnemen aan dit toernooi.

Mede dankzij de vele vrijwilligers en sponsoren hopen wij de deelnemers weer een prachtige dag aan te bieden.

De dag vangt aan om 10.00 uur. Eerst zullen de teams zich dan presenteren en daarna beginnen we met een gezamenlijke warming-up. Daarna starten zij met de wedstrijden en zal de dag eindigen rond 14:30 uur.

Natuurlijk is iedereen van harte welkom om alle teams deze dag aan te moedigen! We zien jullie graag op vrijdag 17 juni 2022 bij RKSV De Zweef!

Eric Braamhaar Foundation

De Eric Braamhaar Foundation streeft ernaar om een positieve impact te maken op het leven van G-sporters met verstandelijke of lichamelijke beperkingen, door hen te inspireren, te motiveren en toegankelijke sportmogelijkheden te bieden. Wij geloven in de kracht van teamsporten voor het bevorderen van fysieke, mentale en sociale welzijn, en werken samen met lokale en regionale partners om inclusieve, stimulerende en zorgzame sportomgevingen te creëren waar iedereen kan floreren.

©

Eric Braamhaar Foundation.
Alle rechten voorbehouden.
Vormgeving en realisatie: Identiteit.